Használtautó kínálat
 

Miért biztonságos flottakezelőtől használt autót vásárolni?

A magyar használtautó kereskedelem ezernyi sajátossággal, hungaricummal bír. A vásárlói szokások folyamatosan változnak, azonban még mindig fel kell kötnie annak a nadrágot, aki ki akarja magát ismerni benne, s megbízható helyről, valós paraméterekkel bíró autót szeretne vásárolni. Természetesen vannak azért ilyenek, de nem ezektől kell félni.

„…egy falusi pap feleségének a kocsija volt, aki egyébként háziorvos, a kocsit csak napsütéses időben használta, a többi napon pedig letakarva garázsban állt…”

Részletek >>>

Ilyen és ehhez hasonló „kedvcsinálót” tucatjával hallhatunk, ha megindulunk a gépkocsi vásárlás rögös útján...

Használtautó vásárlás előtt nagyon alaposan meg kell vizsgálni a kiválasztott járművet. A külcsíny szemmel látható, azonban egy egyszerű rétegvastagság mérés sokat elárul a karosszéria korábbi sérüléseiről. A motor, az erőátvitel, a meghajtás, a kormánymű, stb. egységeinek működéséről, általános állapotának felméréséről kipróbálással már nyerhetünk valami benyomást, de ez csak az első lépés, ezek megnyugtató vizsgálatához kérjük szakember segítségét, aki mind szemrevételezéssel, mind műszeres diagnosztikával mélyebb információkra tehet szert. Tudja hova kell nyúlni, mit kell nézni.

A vásárlási döntés meghozatalának --- előzőeken túlmenően --- legfontosabb eleme a gépkocsi szervizmúltjának ismerete.

Könnyen beleszeretünk egy autóba, különösen, ha szűkös keretünk még éppen elégséges az alkalmi vételhez. Tudjunk ellenállni a csábításnak, s csak akkor csapjuk kézbe, ha le tudjuk ellenőrizni a gépkocsi előéletét, átvizsgáltuk a karosszériát és műszakilag átnézettük szakemberrel, s mindent rendben találtunk, nincs ellentmondás az előzetes bemutatás és az átvizsgálás eredménye között. Ha kétes, bizonytalan, dokumentálatlan a szerviz múlt, vagy eltitkolt töréseket fedezünk fel, netán a szakember műszaki hibára, hamarosan bekövetkező meghibásodásra hívja fel a figyelmünket, álljunk el szándékunktól, mert hamarosan sokba kerülhet a kedvezőnek ígérkező vétel.

Keressünk olyan eladót, aki…

  • garantált és dokumentált szerviz múlttal,
  • vezetett szervizkönyvvel,
  • ellenőrizhető futásteljesítménnyel rendelkező,
  • kiváló műszaki és esztétikai állapotú használt gépkocsit kínál.

Ez az eladó a FLOTTAKEZELŐ.

 

A Mobil Credit Kft. által üzemeltetett gépkocsik szervizelése, karbantartása a legapróbb részletekig dokumentált. Egy ilyen „csekklista” még arról is informálja az érdeklődőt, hogy mikor és melyik szervizben cseréltek ki egy izzót. A nyilvántartásban megtalálható az esetleges káresemények leírása, a kárfelvétel során készült fotók is, amelyek összességében teljes körű, valós és biztonságos információval látják el a vevőjelöltet.

A flottakezelt gépkocsik használója (bérlője) és tulajdonosa egyaránt érdekelt a gépkocsik kiváló műszaki és esztétikai állapotának fenntartásában. A bérlő elvárása az üzembiztos gépkocsi, az adott cég képviseletéhez méltó megjelenés, a tulajdonos pedig megköveteli a gyártó által előírt, s egyéb időszakos szervizműveletek, karbantartások elvégzését. A flottakezelő ezen beavatkozásokat kizárólag szerződött partnereinél, auditált, kiváló szakmai képzettséggel rendelkező alvállalkozóinál végezteti el, a folyamatot irányítja, koordinálja, ellenőrzi, s ha szükséges azonnal beavatkozik.

Tekintse meg aktuális használtautó kínálatunkat

 

Évjárat: 2015
Első forgalomba h.: 2016.03.23.
Szín: Ezüst metál
Futott km: 118.250 km
Állapot: Normál
Üzemanyag: Diesel
Hengerűrtartalom: 1461 cm³
Leírás: Részletes leírás
Újkori listaár: 4.110.000 Ft

Tetejére