Aktuális
 
Klímatisztítás az autóban – fontos!
 

A klímaberendezés az autóban hasznos berendezés. Ha egy forró nyári napon huzamosabb ideig kényszerülünk a volán mögé, a klíma komfortosabbá teszi a közérzetet, biztonságosabbá a vezetést, tisztábbá a levegőt. A klíma emellett javítja a gépjármű értéktartását is, vagyis nem mindegy, hogyan viseljük gondját.

Tovább
Itt az ideje nyári gumira váltani! De vajon melyikre?
 

Nyárigumiteszt 2016: 18 garnitúrát vetettünk össze. Ötödik éve készítjük gumitesztjeinket, újdonság, érdekesség azonban még mindig akad. Most is összevetettünk 18 garnitúrát.

Tovább
Jön a nyári gumi szezon – Ne tegye tönkre a télit!
 

Ha túlságosan elodázza a tavaszi gumicserét, a téli abroncsok tönkremehetnek, ha pedig túl korán cselekszik, balesetveszélybe sodorja saját magát. Megkérdeztük a szakértőt, mikor ajánlatos elvégezni a cserét, illetve mikor érdemes felhelyezni a nyári gumi szettet.

Tovább
Ablakmosóteszt: mind ráfagyott
 

Az ablakmosóteszt végén ünnepelhetünk győzteseket és szánhatunk veszteseket, de az igazi tanulság, hogy télen kell a csomagtartóba egy ötliteres kanna, mert őrültség benzinkúton venni az anyagot.

Tovább
Az utolsó pillanatig várnak a gumicserével a magyarok
 

A magyar autósok 30 százaléka csak hetekkel azt követően cseréli le nyári abroncsait, hogy a nappali hőmérséklet már indokolná a gumicserét.

Tovább

Tetejére